Freitag Kamerads!!!!

Äntligen fredag igen och ännu en top fem över veckans värsta händelser!! Jag ber om ursäkt för förra veckans bortfall av top fem listan och ger er vissa extra tunga ämnen idag.
  • 5: Årets bäst klädda man. Funderade över det här om dagen när jag såg en artikel om det. Vilka är det som bestämmer vem som klär sig bäst och vad som är bra smak ? Antagligen är det dom som har ett bohemiskt sinne och som tycker fuckade produkter är snygga. Den som vinner är ju inte den som har bäst kläder utan dem som är mest kontroversiell och som vågar se ut som en UFF-container!! Mixat hej vilt utan dess nåde och med kläder som ser ut som dom legat i ett dike under hela 1900-talet fyfan!! Alla som klär sig fett är årets man , det behöver inte vara en tv personlighet utan den där snubben på gatan. Att alltid försöka chocka behöver inte vara rätt väg, det finns alltid en baktanke med dessa priser. Inte för att han kanske är bäst klädd utan för att han kanske kan sälja ? Smart med kefft!!
  • 4: Personer som orkar kommentera dumt! Alla som någonsin har läst en blogg och som har lite koll på vad som händer i blogg-sfären vet ju att för varje god kommentar så finns det 50 som är taskiga, dom beskriver hur mycket dom hatar personen och försöker övertala andra att sluta läsa. Varför läser alla HATERS dessa bloggar och har den energin till att kommentera, Det är ju inte lite dubbel-moral där!! haha , visst kan man tycka illa om en blogg men läs den inte då!! svårare ä så är det inte. Bloggaren tar ju inte åt sig direkt. Känns ju som ett hopplöst fall i att försöka hävda sig.
  • 3: Tiger woods, När Tiger Woods hade blivit släppt från rehab för sexmissbruk?!  och när han höll sitt tal så tänkte jag bara på en sak, överdrift ?! Här har vi en snubbe som har legat runt lite är det ett sexmissbruk? Vart går gränsen? Han får ju skylla sig själv, han måste ju ha insätt att någon vacker dag så är det kört!! Sen vill Svenska pressen förstora upp det bara för att frugan är Svensk, vafan spelar det för roll ?! hela media svängen runt Tiger Woods är som vanligt när det gäller "kändis-par" extremt överdrivet och det finns vissa personer som är oärliga för att tjäna en slant, SÄMST!!!
  • 2: Laserkammen har kommit till Sverige och den är godkänd i USA!! OCH ?!?! annonsen om en ny kam som bromsar att man blir flint och ger en fett med hår, är det sant? Artikeln beskriver en 26 veckor lång studie med försöks personer som har testat denna Star Wars kam, tror inte på tekniken då den inte beskrivs och det känns som att laserkammen är nästa produkt att slängas i PLUS-Sverkers soptunna!! Alla budget lösningar brukar oftast vara dom sämsta och dom som antagligen är farliga för kroppen, är det verkligen så bra att dagligen dra laser över skallen ? känns inte som det , men för er som är sugna testa förfan!!
  • 1: Parfym istället för mat ??!!? Det här är ett bra exempel på vad jag vill poängtera med hela bloggen, människor som gör helt fel och som får andra att drabbas. Hade verkligen Carola ett fadder barn på Haiti eller var det bara ett PR-jippo ? antagligen så var det de , vem fan ger en boss-parfym till ett utsvultet barn ? tydligen så gör man vad som helst för lite press tid. patetiskt!! Men det är som vanligt när rika länder försöker göra nått dom öser över massa cash istället för förnödenheter och hjälp till att bygga upp en fungerande infrastruktur i landet. Fan, försök att göra nånting med eran press-makt istället för att fejka, fråga experter vad som kan göras istället för att försöka göra något som inte fungerar. Behöver man kläder så vill man ju inte ha en ny tv ! behöver man mat vill man ju inte ha en traktor!! slutsattsen är så här, vill man göra något försök att hjälpa till att bygga upp landet istället för att lägga cash i fel personers händer!!
Tänk lite förfan!!
/Christian..

Kommentarer
Postat av: Jesus

Låt den utan synd kasta första stenen, vänd andra kinden till och älska dina fiender!

2010-02-24 @ 20:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0