Dag 4 !! Hej kom och hjälp mig ?!

Eskilstuna sattsar fortfarande på bussvärdar, [ HATAT ]

Kära vänner!! här om dagen skulle jag och en god vänn ta bussen hem för att slippa ovädret och dom oplogade vägarna (som tidigare nämts), men såklart så var den jävla bussen sen och vi fick stå där i frosten och se på massa keffa små kids!!! Efter cirka fem minuters försening så dyker en bussvärd upp. Va bra tänkte vi på samma gång slog mig tanken vad fan gör en bussvärd!!!! varför spenderar man sin tid som horiga fjortisar på torget i Eskilstuna under vinter månaderna. Men vad gör dom egentligen, I min research har jag upptäckt att deras jobb går ut på att fixa så att alla får en sitt plats!! kan invånarna inte hitta en egen plats eller ska man bli ledd?! vi är ju förfan inte direkt handlingsförlamade. Som vanligt så lägger kommunen massa skit pengar på att ha onödiga tjänster, vem fan vill knata runt på stan i en gul väst?!

För att komma tillbaks till historien så är det så kul att kärringen inte säger nått utan bara står där?! bra jobbat, hon borde få utmärkelse för månadens anställd för de är väll så dom jobbar! Jag tror att man kan hitta sin egen sittplats på bussen och att man kan koppla nummret på bussen med det på tidtabellen, annars ska man inte åka buss! för er som tycker att detta är bra så är ni förlorade själar!! Alla bussvärdar, vill ni utmärka er och göra erat jobb rätt säg till alla som står och skakar att bussen är sen istället för fejk-vänta på bussen, jävla sopor!!

Om man vill undvika dessa idioter börja gå och skit i busssen, köp en bil eller stöd taxi branchen förfan!

Ha En Trevlig Lördag, IDIOTER!!!!

/Christian..


DAG 3 - Fridays top five!

Vänner och ovänner idag kommer en top fem på vad vi ska hata idag, varje fredag kommer jag lista dagens, veckans eller bara allmänt saker som är skit! Det kan vara allt från kaninfoder till heliga maria men det kommer alltid vara legitimt. så dags för den första top fem!!

5: Under veckan som gått så har vädret varit skit! det har fallit fett med snö och man förbannar gud för vad som skett, men kommunen vill verkligen inte hjälpa oss Eskilstuna bor!!! Varför plogar man inte? hur fan ska jag kunna komma hem utan att bli blöt om mina skor? Detta är skit, betalar vi inte skatt för vissa tjänster i kommunen? Så nu tycker jag att man tar sig i kragen och skottar en väg hem till mig annars jävlar!! ska jag komma hem med blöta 1500:- sneakers varje dag? aldrig!!! ( Ni ser här hur lätt det är att bli hatad!)

4: Monsterkanin?! när jag såg denna bild blev jag bara arg, vem fan vill ha en monsterkanin? Tydligen så vill nordkorea det vilket kanske inte är så jävla onväntat. Dom säger att den ger mat till åtta personer, skitsnack?! men även om informationen är vag kring monstret så blir man ännu surare när man ser bilden, den säger helt enkelt TITTA PÅ MIG JAG KAN PHOTOSHOP, vilken sopa!!

3: Länge leve aftonbladet!! sidan som har allt man hatar och allt man älskar, våran kära kvällspress är dom inte underbara. Genom att "posta" allt som är sämst skänker dom mig otrolig glädje, men skit i det! nu har jag hittat riktiga idioter!! Alla ni som sätt den här annonsen är verkligen inta smarta, det handlar om nått jävla bantningspulver som har lett till att säkert nån rysk man har länsat deras konton. man vafan kom igen?! man ser ju förfan att det inte är samma tjej!!!!! Jag vet inte vad jag ska säga längre ?! finns det nåot hopp kvar för människan?! tror fan inte det, för er som blivit blåsta testa och träna istället för att leta öst europeiska pulver, snälla!!!!

2: Ett av veckans och dom senaste årens sämsta minne är bänkraderna på Mälardalens högskola. Jag själv är strax över 1,90 lång och trivs med min utbildning men om jag får dåliga omdömmen och resultat kan man skylla på en sak BÄNKRADERNA!!!! du har förstört mitt liv kära bänk! Skolan som ska vara så jävla innovativ har tydligen en inrikting för dom som är under 1.50 lång, jag saknar nämligen minst 20 cm för att kunna sitta bekvämt, Resultatet blir! Bra utbildning men inga knäskålar, SKÄRPNING!!!!

1: okej, nu är vi framme vid den första plats ett på Fridays top five!!!!! är ni beredda ?! Ja personen som är med säger allt! försök inte spela cool när du vet att du suger!!!! http://www.youtube.com/watch?v=N8MXij4D7Ls

Njut av helgen och hata mer!!! G G G G G GUNIT!!!

/Christian


Länkar till artiklar:

Monsterkanin! -
http://www.google.se/imgres?imgurl=http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00272/NYHETER-11s20-kanin_272208w.jpg&imgrefurl=http://www.aftonbladet.se/nyheter/article473856.ab&h=338&w=438&sz=27&tbnid=xrZNnsMTNMF9-M:&tbnh=98&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dkanin&usg=__LLGTsK_KCzdY8ca8cYVvt4JTZuQ=&ei=w59iS-qSHcjz-QaI0rGiBw&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&ved=0CAkQ9QEwAQ

Pulver - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6506706.ab

DAG 2, hatar fortfarande!

Kryssning - Den vise mannens dröm!

För att disskutera ett beteende som inte är accepteras är alla dessa jävla kryssningar, som åker hit och dit men inte till några vettiga destinationer. Vem var det som kom på idén? fanns det en efterfrågan ? jag tror fan inte det, eller ja, tydligen! men för att gå till botten med problemet så måste jag ha grundprincipen. Någon eller några vill gå på en "stor" båt och supa sig fulla. Man ville beblandas med gammla haggor och med fattiga svenssons som tror att dom vinner något på att handla "tax free" ! så på det hela stora är det en fest med billig sprit och en sovplats, det kan man ju förfan fixa vart som helst varför ska man gå på en båt? Men när man väl har druckit sin billiga sprit så blir man lite hungrig, då erbjuder dom monsterliknande bufféer för att möta aptiten på den där 200 kilos finnen som dragit i sig 15 öl, patetiskt!

Slutsatsen är väll den att jag inte förstår konceptet bakom att betala för att ställa sig på en båt i 48 timmar för att kröka. Hela kryssnings kulturen har blivit smittad av "dricka mest spy i korridoren"- syndrom, vilket förstör hela proccesen av företags utveckling. Men det finns faktiskt en possitiv effekt med kryssningar vilket är den att dom där riktiga idioterna som tycker sånt är kul samlas där och tar livet av varandra varje gång dom ses!

Så kryssningar och människorna som lever för det hatar jag och dom flesta har en tendens att bli mer hatad för att försöka övertyga mig om motsattsen.

Så mina vänner nu lämnar vi Kryssningar bakom oss och hittar ännu fler saker att hata!

/Christian 

Fy fan! jag hatar!!

Välkommen till Eskilstunas i särklass bästa blogg. Mitt syfte är att lista allt jag vet,ser och upptäcker som är sämst och som jag in i själen hatar!! Vad kan vara bättre än att ta ut sitt hat offentligt ? Min uppgift från ett flertal intressenter är att vara ärlig och att lista saker, beteende och värden som inte accepteras längre!! jag ska i all min glans övertyga och underhålla. Jag är här för människan för att visa på vad som gäller. accepteras det inte så hamnar det här!

För att förgylla mitt första inlägg ska jag lista ett mode som är onödigt och som inte kan accepteras!

Sandaler, turistens favorit! (Till Lillis och David E)

Sandalen skapades säkert från början i brost på material och pågrund utav den rådande värmen som spred sig runt buken på jorden, man ville inte ha vassa stenar och massa annat skrot förstöra dom ärofyllda soldaternas naturliga kraft, att kunna gå!

Men nu 2-3000 år senare ser jag fortfarande produkten som borde vara lika utdöd som dinosaurierna! hur fan kan man ärligt betala för en gummisula med karborre band? vad är drivkraften bakom köpet? vill man bli rånad på en marknad på Mallorca?

Ni vet ju alla själva när man ser en familj på fem personer glider förbi med sandaler och en nyinköpt digital kamera längs kroggatan på tenneriffa, det är en säker måltavla för den inhemska maffian. För tillfället skulle jag vill ha en systematisk utrotning av "plagget" sandal!! Men på vissa plan är den accepteras som ett komfertabelt mode, ja kanske om man lever ett svensson liv och är född 345 f.k! Och affärer tar fortfarande in produkten och den säljer säkert bra, den som köper en sandal har ett fel och det ska jag rätta till!

Om du vill bli rånad, våldtagen eller skrattad åt KÖP EN SANDAL! det är det klumpigaste och mest pinsamma plagg du kan köpa. Ta dina pengar och köp dig en extra natt vid ditt resmål, eller om du gör det värsta, bär sandaler på din fritid i din hemstad så finns det nog inget hopp kvar!

Så Sverige ta ståndpunkt och vägra sandal för fan! hjälp mig i denna kampanj i hatet mot världens fulaste plagg!

På återseende!
/Christian




RSS 2.0