top five bitches!!

Yes, nu kör vi igen!! är ni beredda ? vi diskuterar, hatar och funderar. vi skapar historia medans vi ogillar, är inte livet underbart ? Fem punkter som är aktuella, roliga, sämst eller bara konstiga vi bubblar på!!
  • 5: vad är ett jobb ? När nu OS är på alla hjärna och sport är största nöjet för människor med en tv så kom jag och tänka på vad fan ett jobb är. Är ett jobb att få en tung sten att glida samtidigt som man sopar ? (Curling) eller vad är det ? Om man kikar på hockey så betalar människor dyra pengar för att se ett gäng killar/tjejer glida runt på ett par metall bitar och försöka få en svart plast bit att fångas av ett nät, dom är betäckta av skydd och knuffar varandra för att alla vill åt den svarta gummi biten , är inte det sjukt ? ett välbetalt jobb som många vill ha, under en match tjänar man mer en vissa människor under ett helt år. Vet inte riktigt var jag vill komma med funderingen men det är en kul tanke att något självklart faktiskt är en komplex kaka utöver det vanliga samhället. Ett utrymme utanför boxen som fylls med människor som tjänar pengar på konstiga saker. Diskussionen kan gå hur långt som helst men det roliga är att ovanliga jobb är bra jobb! det är ju där cashen finns, och det är där människor som inte är många delar på mycket cash!  människor som påpekar att det finns vissa arbeten som är jobb och andra som är trams kan därför ingå i kategorin hatad!!
  • 4: Fenomenet Linda Rosing, vill vi verkligen se en blondin som dissat sina kids och glidit runt i krog träsket dom senaste åren? Vill vi veta mer om människor som suktar efter press-tid och skandaler? NEJ TACK!! Aftonbladet har gett Linda Rosing mer tid till att gotta sig i media, nu ska hon som stolt trebarnsmamma ge tips till andra. Ja vettefan om det känns rätt. Här har vi en kvinna som har negligerat sina barn och tänkt på annat under ett flertal år, ska hon nu ge råd ? fan ja är ju bättre på att ge råd och jag har fan inte äns barn, fy skäms! liten men nödvändig kommentar(HATAD)....
  • 3: Vibrerande mascaror, är det sant!! haha , att folk orkar. Först och främst är detta inte mitt område, men snälla ? vad är detta för pryl egentligen ? vill kvinnor ha detta ? känns ju som att man kanske ska chillis lite med sminket och lägga kraften på nått annat. Varför använder man teknisk-kunnig personal till att skapa värdelösa produkter ? vi behöver ju så mycket annat i våran värld en en vibrerande och lysande mascara. vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mitt hat, men om detta blir en succé så ska jag bära mascara i tolv dagar, garanterat!! om mode-bloggare säger det så gäller det , eller ? FYFAN!! denna produkt och laser kammen är nominerade till årets sämsta produkt 2010 en gala som äger rum här. maila allt som är sämst till [email protected] så får vi se vad som händer. Kanske kan vi vända hela trenden med keffa produkter!!
  • 2: En död på Sea world!! Tydligen så har nån jävla val-tränare dött på sea world i USA. Hur kan det inte hända ? om man har ett vilt djur instängt i ett trångt utrymme är det ju självklart att dom blir lacka, dom vill ju ha sitt utrymme som alla andra. Fan dumt att mata tränarna med keff mat och låte dom hoppa framför tusentals människor flera timmar om dagen. Klart som fan man blir psyk efter ett tag. Kan inte riktigt känna någon sorg för denna pelle, ger man sig in i leken får man leken tåla, eller ?
  • 1: Har du jack?! Alla måste väll ha sätt reklamen från tre där dom vill utrota tele-jacket? dom är sämst!! jag förstår inte hela idén, ska man alltså byta sina hem-telefoni till mobilt ? är inte det lite osäkert ? ja menar, en mobil går ju på batteri, vad händer om det tar slut ? måste man då måste man ju hålla på och ladda skiten , och ännu värre är det ju på ett företag där kunderna ska känna en säkerhet i att kunna kontakta företaget. Hela idén borde skrotas , och den som tycker att detta är en modern pryl som kommer förändra hela företaget är sjuk i huvudet. Kör ditt race så får vi se hur länge batteriet håller sopa!!
ne fan , skit i detta nu! ha en trevlig helg människor!! Fortsätt hata och använd era hem-telefoner!!
/Christian

Skorpan, kan du inte dö!

Det roligaste som finns är att ta en produkt och prata om varför den är sämst, för vissa tar det lite tid att fundera ut nått medans andra kommer direkt, Favorit produkten just nu är fan skorpan !!! Varför finns den ? Har vi inte kommit över tiden då vi var tvungna att torka mat för att den skulle hålla sig ? eller varför vill man äta en torr bit bröd ? Hur kan man vara sugen på att stoppa en näve sand i käften och njuta ? det är sjukt !! fast skorpan kanske tillhör generationen som för första gången fick uppleva färg-tv eller som fick uppleva andra världskriget, det känns faktiskt inte som att en 20-årig tjej/kille skulle glida in på ett fik och beställa en skorpa, eller ? Är det så att gammel-snasket håller på att dö ut ? eller kommer vi en vacker dag sitta där på ålderdoms hemmet och bli sugna på en skorpa eller en två veckor gammal mandel-kubb? kommer vi verkligen det ? ALDRIG!! skorpan är död!! sluta producera den, vi vill inte ha dig kvar i våra liv kära skorpa!! Varför inte bara köpa färskt bröd? kan ju inte skilja så mycket i pris.

Det är svårt för mig att verkligen hata skorpan, känns som att det inte direkt finns någon som tänker på att det finns människor som seriöst köper produkten. Man kan ju ogilla den men kanske inte hata. Kanske har jag hittat en produkt som inte går att hata. Skorpan är ju trotts allt en bit bröd som har fått torkat, jag äter en skorpa när den inte är en skorpa, men äter den inte när den har torkat. Hela frågan är som ett garn-nystan där processen i hur bröd går från färskt till gammalt inte går att hata. Vart går gränsen för skorpa/bröd?
Jag hoppas att du inte hänger kvar länge skorpan, sluta plåga oss med ditt fula format i varu-hyllorna! Du borde inte finnas, 2010 behöver inte dig, försvinn!! Du blir inte direkt hatad utan får din tid att sakta tina bort!!
Peace!!
/Christian.

Freitag Kamerads!!!!

Äntligen fredag igen och ännu en top fem över veckans värsta händelser!! Jag ber om ursäkt för förra veckans bortfall av top fem listan och ger er vissa extra tunga ämnen idag.
  • 5: Årets bäst klädda man. Funderade över det här om dagen när jag såg en artikel om det. Vilka är det som bestämmer vem som klär sig bäst och vad som är bra smak ? Antagligen är det dom som har ett bohemiskt sinne och som tycker fuckade produkter är snygga. Den som vinner är ju inte den som har bäst kläder utan dem som är mest kontroversiell och som vågar se ut som en UFF-container!! Mixat hej vilt utan dess nåde och med kläder som ser ut som dom legat i ett dike under hela 1900-talet fyfan!! Alla som klär sig fett är årets man , det behöver inte vara en tv personlighet utan den där snubben på gatan. Att alltid försöka chocka behöver inte vara rätt väg, det finns alltid en baktanke med dessa priser. Inte för att han kanske är bäst klädd utan för att han kanske kan sälja ? Smart med kefft!!
  • 4: Personer som orkar kommentera dumt! Alla som någonsin har läst en blogg och som har lite koll på vad som händer i blogg-sfären vet ju att för varje god kommentar så finns det 50 som är taskiga, dom beskriver hur mycket dom hatar personen och försöker övertala andra att sluta läsa. Varför läser alla HATERS dessa bloggar och har den energin till att kommentera, Det är ju inte lite dubbel-moral där!! haha , visst kan man tycka illa om en blogg men läs den inte då!! svårare ä så är det inte. Bloggaren tar ju inte åt sig direkt. Känns ju som ett hopplöst fall i att försöka hävda sig.
  • 3: Tiger woods, När Tiger Woods hade blivit släppt från rehab för sexmissbruk?!  och när han höll sitt tal så tänkte jag bara på en sak, överdrift ?! Här har vi en snubbe som har legat runt lite är det ett sexmissbruk? Vart går gränsen? Han får ju skylla sig själv, han måste ju ha insätt att någon vacker dag så är det kört!! Sen vill Svenska pressen förstora upp det bara för att frugan är Svensk, vafan spelar det för roll ?! hela media svängen runt Tiger Woods är som vanligt när det gäller "kändis-par" extremt överdrivet och det finns vissa personer som är oärliga för att tjäna en slant, SÄMST!!!
  • 2: Laserkammen har kommit till Sverige och den är godkänd i USA!! OCH ?!?! annonsen om en ny kam som bromsar att man blir flint och ger en fett med hår, är det sant? Artikeln beskriver en 26 veckor lång studie med försöks personer som har testat denna Star Wars kam, tror inte på tekniken då den inte beskrivs och det känns som att laserkammen är nästa produkt att slängas i PLUS-Sverkers soptunna!! Alla budget lösningar brukar oftast vara dom sämsta och dom som antagligen är farliga för kroppen, är det verkligen så bra att dagligen dra laser över skallen ? känns inte som det , men för er som är sugna testa förfan!!
  • 1: Parfym istället för mat ??!!? Det här är ett bra exempel på vad jag vill poängtera med hela bloggen, människor som gör helt fel och som får andra att drabbas. Hade verkligen Carola ett fadder barn på Haiti eller var det bara ett PR-jippo ? antagligen så var det de , vem fan ger en boss-parfym till ett utsvultet barn ? tydligen så gör man vad som helst för lite press tid. patetiskt!! Men det är som vanligt när rika länder försöker göra nått dom öser över massa cash istället för förnödenheter och hjälp till att bygga upp en fungerande infrastruktur i landet. Fan, försök att göra nånting med eran press-makt istället för att fejka, fråga experter vad som kan göras istället för att försöka göra något som inte fungerar. Behöver man kläder så vill man ju inte ha en ny tv ! behöver man mat vill man ju inte ha en traktor!! slutsattsen är så här, vill man göra något försök att hjälpa till att bygga upp landet istället för att lägga cash i fel personers händer!!
Tänk lite förfan!!
/Christian..

Vill du köpa en katt med bling?! SMS:a TILL JAMBA PÅ 789000,

Efter en fullspäckad vecka och en ännu stressigare helg har bloggen fått lida, ingen friday top five och inte mycket klagande över huvud taget,synd!!! Men nu är jag tillbaks med ett flertal saftiga frågor och svar, men en sak som måste tas upp! just nu ska levereras!! vi skjuter resterande ämnen åt sidan för dagens, JAMBA!! För er som har missat företaget Jamba har haft tur. Alla vet att när det är reklam paus så är man nära på att få ett utbrott och kasta sönder tv:n och när hela skärmen fylls med fula layouts, jobbiga röster och en budskap som skriker lurendrejare blir man tokig. Hur undviker man Jamba?! antagligen genom att undvika MTV Sverige som troligen får alla sina inkomster från Jamba eftersom deras reklamer sänds 24/7!!! Ägaren till Jamba borde få alla fakturor som han själv skickar ut, genom att ha den minsta möjliga texten som beskriver köpevillkoren kan han lura ungdomar och barn till att ta på sig kostnader långt över 300:- i månaden!! och det är ju skit samma om man måste ha godkännande av en myndig person. Även om man inte bryr sig så ser ju ingen att det står något eftersom man måste stiga upp ur soffan för att pressa näsan mot skärmen och faktiskt läsa villkoren, smart men jävligt omoraliskt!! långvariga kundkontakter?? KNAPPAST!! Men helt ärligt nu, vem vill ha ett jävla snö-foster på displayen ? eller vem vill ha typ crazy frog som ringsignal?? kunderna är ju inte direkt 50-åriga direktörer? det är ju lågstadie elever som sliter ut föräldrarnas räkningar. Om man vill försöka tjäna pengar snabbt utan i sin framtid kunna skryta med var man har fått pengarna ifrån så javisst, vill man leverera världens sämsta applikationer så JAVISST!!! men vill man ha lite värdighet kvar i själen så skrota hela företaget och syssla med någon annat, kanske sälja halv taskiga armband på den ärofulla Eskilstuna traditionen Å-festen!! HAHA, fyfan för att tjäna pengar på lätt-lurade generationer!!!!

JAMBA, ni är tyvärr HATADE!!!
/Christian

Parkering hämmar besök!

Under den senaste veckan har flera parkeringsautomater dykt upp i Eskilstuna. Automaterna visar sig inte i centrum som i hela Eskilstunas hjärna är Fristadtorget och Nybro gatan utan i bostadsområdena. Man vill helt enkelt att alla vägar i Eskilstuna ska betalas för. Snart kommer det väll finns parkeringsautomater och p-lisor i både kjula och Ärla. Varför kommer dessa uppdateringar nu ?! så länge jag minns har det fan inte funnits automater runt om Eskilstuna utan bara på specifika platser. Vem vill komma över eller bara titta förbi hemma hos någon när dom måste casha 30:- spänn? ovärt!!! Varför ska man slänga ur sig massa stålar när man köpt en villa för 3-4 miljoner, om man räknar på det är det ju förfan som att sätta in ett nytt kök bara för att kunna parkera mer en en bil, eller ska man använda hela tomten till parkering?
Som vanligt har Eskilstuna kommun använt tre rövar och en hjärna för att planera stadens framtid. Kanske behöver dom lite fick pengar till nästa rondell. Släng alla parkerings automater så kommer ni se att vallfärden till personliga möten och köpkraft ökar samtidigt som vi slipper era jävla rondeller och statyer utan syfte. Dekorera staden med nått nödvändigt istället för massa skit!!!! Ni är och kommer förbli hatade innan jag ser förändring!!!
/Christian.

Snö eller sol=Pest eller kolera.

Under dom senaste åren har diskussionerna angående global uppvärmning, klimathot och massa annat skit lagt sig högst upp på listan över trender att hänga på. Man säger att det inte finns nån glaciär is kvar och att det blir varmare. Men när vi väl nu har den brutalaste vintern på länge och Washington är täckt av snö så klagar folk. Jag frågar mig själv då var tog den jävla värmen som skulle förstöra världen vägen? stack den till mars istället för att vi klaga så mycket? Men det är som vanligt man är aldrig nöjd, vilket kan vara bra för det mesta eftersom man hela tiden ska sträva efter att äga allt och ha det man vill ha i sitt liv. Men jag förstår inte alla jävla chock rapporter och experter som skriker ut att alla ska dö och att jorden som vi har idag inte kommer finnas kvar. Varför måsta man vänta in i det sista och sen slänga ut cash på att förhindra det när det ändå inte stämmer? Tydligen så har vi det inte mycket varmare just nu eller är det bara jag som har fastnat i en LCD tripp sen födseln? Varför klaga hela tiden, om man lever sitt liv som vanligt så ordnar det sig säkert. Varför göra så att andra saker lider i ens liv bara för att skippa att köpa fisk från kina? Det är just vad hela min blogg går ut på, att göra precis som ni vill och inte tro på massa skit som nån jävla professor som aftonbladet har talat med säger, "professorn" är egentligen någon avdankad bildlärare från Säffle.

Jorden är en förbrukningsvara!!! vill vi ha alla våra gadgets och kläder m.m så måste vi offra våran planet så enkelt är det, dumt att fatta!!! Det är ju upp till dig själv att göra dina val, jag vet vad jag vill och gör sedan så. Vill jag resa till Kambodja så tar jag flyget, inte fan går jag?! varför inte använda varorna som finns? dom kommer ju inte sluta tillverkas för det?! Sluta klaga på vädret i medier och hushåll!! den enda platsen man pratar om vädret är hos frisören och för oss som rakar oss så slipper vi det, perfekt!! Ännu en sak ur världen!! Och dom som ska ta beslut om hur man ska sattsa för att förhindra allt åker privatjet till mötena, rätt sätt att flyga på men kanske inte så bra när man strider mot hela diskussionen, dom får en liten hat för det.
Ni som kallar er experter, journalister, professorer och allmän kunniga släng er i väggen för jag gillar mitt liv och därför är ni faktiskt hatade. Global uppvärmning är bara en myt!!! vi använder upp våran planet och människan som ras är sämst på att tänka först göra sen, ska jag behöva bli statsminister för att bevisa det? TYDLIGEN!!!




För er som vill skippa vädret totalt GO BOLD!!!!!!
/Christian
Tack till!
Rob G

HATAR x 2

Under dom senaste dagarna så har jag blivit riktigt förbannad på två saker. Saker som är små och som lätt kan väljas bort. Men om jag skulle göra det så skulle jag inte ha nått att skriva om här för er. Sak nummer ett innefattar ett otroligt jobbigt ljud som förekommer på mer än en hemsida. Det hatade objektet är alla jävla sämsta reklam banners som bygger en ram runt alla hemsidor som man vistas på, det är lurendrejar reklamer som vill att man ska göra tio sitt-ups eller skjuta en anka, smile ljud som stör en och en massa jävla må bra tidningar. Tyvärr så kan jag inte hindra dom här på bloggen utan att casha och det tänker jag fan inte göra!! Det borde finnas reglement eller dödsstraff på personer som tar betalt för att använda dom, fy fan!! Vem fan vill sitta och höra ett jävla barn skrik när man försöker hitta hyffsade serier att titta på? eller vem fan vill ha en banner som scrolla med dig på hemsidorna och sölar ner dom ? INGEN!!! Sluta göra keff reklam förfan!!! JAG HATAR VERKLIGEN DETTA!!! DET STÖR MIG SOM FAN!!!!
Ämne nummer två är om tv och alla skit program som sänds på dagarna när man kommer hem efter en slitig dag vid 5-6 tiden, vad är det på tv? jo Robot wars, kanske världens sämsta program. En rostig pappa och hans son som har byggt en robot i skjulet och som tycker det är en "sport" i att förstöra andras. SÄMST!!! Varför inte bara göra ett program? samla ihop alla hobby robotar och spräng skiten i luften så är det klart!! gör inte en program serie INGEN BRYR SIG!!! Om det nu är någon som genuint tycker det är kul sluta bygga robotar och läs min blogg, du kanske lär dig nått!!!!
Om det är möjligt så ska det genomföras!! Sluta bygga robotar och sluta göra keff reklam världen!!
Tack till David S.
/Christian

Fridays top five ( Nr.2 )

Dags för andra veckan med Sveriges nödvändigaste lista skitsaker jag har hittat,sett eller varit med om. Det har hänt en massa sjuka grejer i veckan som gått och det kommer bli svårt att placera alla i listan men skit samma.

  • 5: Katten som såg döden. Tydligen så finns det nån jävla skräp katt på en ålderdomshem som kan se döden, snälla medmänniskor tror vi på det ?! skulle inte tro det fan. Men jag kan hålla med om att det inte kan vara så jävla svårt, på ett ålderdomshem är ju fan alla döende det är ju bara betta lite cash på vem som faller här näst. Tydligen så sover katten nära den döde sista tiden och sägs ha förutspått 50 dödsfall. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, han kanske vill sova nånstans ? ! Att en läkare går ut med kommentaren att det är sant är ju inte så jävla konstigt, hon har tydligen skrivit en jävla bok om katten. Slutsattsen blir ju då MONEY RULES!!! Läkaren vill tjäna cash och Katten Oscar blir hatad!!
  • 4: Erik Haag tillagade under det senaste avsnittet av landet brunsås en hamster och det blev en perfekt måltavla för kvällspressen som yttrade sig med att dom som la ut hamstern ( Sitt älskade husdjur) på blocket blev förstörda av händelsen. Vem fan lägger ut ett djur man älskar på blocket ?! på blocket köper man vinterdäck och hemelektronik inte en hamster, hela händelsen efter programmet är ju sjuk. Låt han göra vafan han vill, han köpte ett djur, slakta det och käka sen upp det, familjen som ägde hamstern innan ska fan inte bry sig och jag tror verkligen inte att aftonbladet har varit i kontakt med en ledsen familj. Djur hör inte hemma på blocket!!! se bara hur det sluta denna gång!!! Familjen som ville tjäna lite extra cash misslyckades hårt!!!
  • 3: Snabba Cash kan vara en av dom bästa Svenska produktioner som gjorts, den autentiska handlingen och briljanta skådespelerit överträffar allt Sverige gjort innan. Men ändå så säger 75% att boken var bättre, och??!!!!? Man kikar ju på en film eller hur ? Man tittar ju inte på en bok. Det kanske stämmer att boken är bättre men vem fan orkar läsa den när det finns en film, inte jag i alla fall. Människor som inte gilla filmen kan bosätta sig på mars så att vi slipper dom. Försök att själva ta en bok och göra om till film, det mesta blir skit. En rullande film äger lite text på ett papper alla dagar, de vet ni!!!
  • 2: För er som har spenderat en kort tid på ett gym vet att det alltid finns den där killen som skriker som en idiot så fort han lyfter tungt. Han maxar sönder och skriker vid sista draget. Snacka om att vara inne i sin egen lilla värld, inte bryr sig om dom andra och tar sig fram som en buffel illröd i ansiktet. När man står där och lyfter sina tyngder rycker kroppen plötsligt till av ett brutalt skrik, man vänder sig om och där står han flåsande och har lyft vikten jävligt tungt två gånger, SOPA!!! Försök att lyfta lättare och några fler gånger så ska du se att du inte behöver se ut som en krossad tomat i ansiktet nästa gång!!
  • 1: Då var vi här igen plats ett för denna vecka. Detta är ett ämne som borde ha tagits upp tidigare, Fenomenet Sofi Fahrman och Elin Kling. Vilka är dessa sopor?! Dom är tydligen någon slags mode bloggare. Dom förmedlar alltså nya trender från designers till kunder. Dom satte sig i mitten och försöker bestämma vad svenska folket ska ha på sig, far åt helvete!!! Men tydligen så kan inte Svenskarna klä sig själva utan måste läsa dessa bloggar för att se vad som gäller. Dumt att sätta på sig det man tycker är snyggt istället för att lyssna på någon annan. Fenomenet mode blogg måste dö ut!!! Förmedla något klokt istället. Till er som läser mode bloggar har jag bara en sak att säga, skaffa lite självförtroende och följ inte trender förfan!!! Sofia fahrman, Elin Kling och deras åsikter är skit och måste hatas, jag är tvungen!!!!
/Christian.

Soygurt, Namnet som inte lockar!

Under dagen så funderade jag på olika produktnamn för en framtida lista på vad som suger, och jag kom ihåg en reklam som gick på tv för några månader sen. Reklamen var nämligen för Soygurt. Vafan är soygurt för jävla namn ?! Låter ju helt sjukt, namnet kan ju förfan passa in på Skurts mormor. Känn på namnet själva SOYGURT !! Jag undrar hur Brainstormingen såg ut för att ta fram det namnet.
- ja ni, vi ska namnge än yoghurt produkt som består utav soja...
- Soygurt (Världens sämsta marknadsförare)
- aa tack för idag då ! ?!
Jag har inget emot människor som använder sig utav denna produkten för allergiska själ eller annat, men ni måste ju hålla med om att namnet inte håller måttet!! det låter ju förfan som skurts kroppsvätskor, Nån som vill ha lite soygurt ?! Snälla Sverige kasta ut alla sopor ur företagen och ta in nytt färskt blod som har lite koll, fuck!!! Jag blir inte direkt sugen på att testa det äns, hur bra det än smakar! Jag vill ha tag på mannen som gav produkten namnet. Även om det refererar till produktens två bestånds delar så finns det säkert hundra tusen andra namn som skulle kunna passa in, vad kommer här näst ?! Kebabhurt ?! yoghurt gjord av kebab ? eller varför inte ölghurt, för er som vill dricka grönt, aa fan det finns idioter överallt!
SOYGURT..... HATAT!!!!
/Christian

American pie - Filmen som skapade skit!

Dom flesta i dagens Sverige måste ju någon gång ha sett en American pie film, och dom flesta har nog sett fler än en. När American Pie kom ut -99 så var den en stor succé och skapade vad vi idag kallar Collage gengren. Ett lättsamt komedi fack mellan dom befintliga och som kan ses utan någon koncentration. För er som inte har sätt dessa filmer så handlar dom om sex,sex,sprit,sprit, på ett ungefär.

När den första filmen kom ut så var det en succé världen över och den var vid tidpunkten 99-00 en helt okej film, men att dom sedan dess har försökt att pressa ut så mycket pengar som möjligt ur titlen är bara sämst!!!

Men det jag vill komma till är den sido historia om en karaktär som vill sätta på stiflers mamma. Han håller på med nått indiskt skit som gör att han kan hålla sig och massa annat skit, men när väl scenen kommer så är hon ju skit ful!!! Om man vill lägge en stor tyngd på historien om en snygg mamma som han ska sätta på så ska hon väll vara snygg ? är inte det logiskt? såklart!! men tydligen så tänkte dom inte särkilt långt. Hur fan kan man välja henne liksom ?

American pie var kul -99 men inte 2010, dumt att fatta?! sluta göra dessa sämsta filmer och sluta kolla på dom. vill ni ha riktigt humor kika på vad som helst förutom American pie, den Svenska kulturen kommer aldrig att förstå ett Collage beteende och kanske är det därför vi tycker det är kul. Att dessa filmer har bidragit till ett ökat supande och knarkande på amerikanska skolor är ett faktum och till det vill jag säga, BRA JOBBAT USA! nu kan Sverige bli världsledande medans ni skapar ett land fullt av sönderbrända människor!!

/Christian

Tuna park, en förares mardröm.

När fredags eftermiddagen börjar ta slut och när mörkret lägger sig (såhär i vintertid), så börjar även arbetsveckan ta slut och Eskilstuna med sitt arbetande folk tänker på en sak. Att ta en öl efterjobbet och kanske avsluta med en god kvälls-grogg á la Baccardi cola till tv-serien Let´s dance. Men när du sitter där som så många andra så har du gjort dig av med mer energi en du behöver, efter jobbet satte du dig som 95 % av Eskilstunas befolkning i bilen och körde till tuna park, när du väl kommer fram så är det propp-fullt!! och du som trodde du var så smart och åkte fem i 4 istället för 4. Som dom flesta vet så är vägarna på Tuna park ett skämt, om du har en SUV så får man fan inte plats ( Men kan däremot köra över alla), och köerna är extrema. Mannen som planerade Tuna parks vägar och parkeringar borde hängas i flaggstången för allmänt förlöjligande. Hur fan kan man lägga ner så mycket pengar och inte få kö systemet att fungera!! Om man vore smart skulle man dra ner på kanske 10 parkeringsplatser för att få ett fungerande flöde. Men icke sa nicke, här ska det vara mycket parkeringar för alla ska få plats! så jävla sämst!!! Det känns som en kall vinternatt 1943 där ute, hela volvo har flyttat till tuna park för inköp av biff med persilje smör och några goda sofiero och kanske en kvarting bränvin special, Eskilstuna och Tuna park behöver planering för som det ser ut nu så råder det en kaos belägring runt hela konceptet tuna park och specifikt systembolaget!!!

Planering blir en uppkommande fråga hela tiden, och alla dessa jävla rondeller! inte konstigt att det blir kaos alla blir ju snurriga av 45 rondeller ut till tuna park, allt är ju som en jävla runda av snurra flaskan, fast befolkningen är flaskan!! Eskilstuna Kommun skärp till er förfan, visa att ni kan göra något vettigt. På fredagar behöver ESKILSTUNA SIN SPRIT

/Christian

Flashback, mytens forum!

Aftonbladet, Expressen och liknande kvälls pressar ses ofta av människor som "skvaller". Där förstorar man upp händelser och har vaga källor vilket skapar en story-bas som inte går att lita på. Men det ultimata interaktiva utrymmet för skvaller är fan i mej Flashback, där kvallras det 24/7.. Argument som att kannabis är ofarligt och vem som brände ner statt har diskuterats där mycket. Vilket visa personer tror på, men vem kan igentligen avslöja bluffen?! Att ta sin kunskap därifrån är skam! Ska man driva ett forum ska den ledas av en expert i det specifika området och inte någon 15 åring som vill starta en diskussion utan ren bakgrunds fakta, skvallret har därför försvunnit från medelålders tanter och små fjortis gäng och tagits över dom svettiga datanördarna i högstadiet, KEFFT!!!!

Det jag stör mig mest på är alla argument som har sin källa i Flashback.se, om man tror på den informationen borde man kanske köpa en pistol och vänta på att din tid ska komma. Är det äns kul läsning?! människor som inte har någon aning sitter och filosiferar kring ämnen dom inte kan. Vill du bidra skaffa dig riktig information!!!!

RSS 2.0