top five bitches!!

Yes, nu kör vi igen!! är ni beredda ? vi diskuterar, hatar och funderar. vi skapar historia medans vi ogillar, är inte livet underbart ? Fem punkter som är aktuella, roliga, sämst eller bara konstiga vi bubblar på!!
  • 5: vad är ett jobb ? När nu OS är på alla hjärna och sport är största nöjet för människor med en tv så kom jag och tänka på vad fan ett jobb är. Är ett jobb att få en tung sten att glida samtidigt som man sopar ? (Curling) eller vad är det ? Om man kikar på hockey så betalar människor dyra pengar för att se ett gäng killar/tjejer glida runt på ett par metall bitar och försöka få en svart plast bit att fångas av ett nät, dom är betäckta av skydd och knuffar varandra för att alla vill åt den svarta gummi biten , är inte det sjukt ? ett välbetalt jobb som många vill ha, under en match tjänar man mer en vissa människor under ett helt år. Vet inte riktigt var jag vill komma med funderingen men det är en kul tanke att något självklart faktiskt är en komplex kaka utöver det vanliga samhället. Ett utrymme utanför boxen som fylls med människor som tjänar pengar på konstiga saker. Diskussionen kan gå hur långt som helst men det roliga är att ovanliga jobb är bra jobb! det är ju där cashen finns, och det är där människor som inte är många delar på mycket cash!  människor som påpekar att det finns vissa arbeten som är jobb och andra som är trams kan därför ingå i kategorin hatad!!
  • 4: Fenomenet Linda Rosing, vill vi verkligen se en blondin som dissat sina kids och glidit runt i krog träsket dom senaste åren? Vill vi veta mer om människor som suktar efter press-tid och skandaler? NEJ TACK!! Aftonbladet har gett Linda Rosing mer tid till att gotta sig i media, nu ska hon som stolt trebarnsmamma ge tips till andra. Ja vettefan om det känns rätt. Här har vi en kvinna som har negligerat sina barn och tänkt på annat under ett flertal år, ska hon nu ge råd ? fan ja är ju bättre på att ge råd och jag har fan inte äns barn, fy skäms! liten men nödvändig kommentar(HATAD)....
  • 3: Vibrerande mascaror, är det sant!! haha , att folk orkar. Först och främst är detta inte mitt område, men snälla ? vad är detta för pryl egentligen ? vill kvinnor ha detta ? känns ju som att man kanske ska chillis lite med sminket och lägga kraften på nått annat. Varför använder man teknisk-kunnig personal till att skapa värdelösa produkter ? vi behöver ju så mycket annat i våran värld en en vibrerande och lysande mascara. vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mitt hat, men om detta blir en succé så ska jag bära mascara i tolv dagar, garanterat!! om mode-bloggare säger det så gäller det , eller ? FYFAN!! denna produkt och laser kammen är nominerade till årets sämsta produkt 2010 en gala som äger rum här. maila allt som är sämst till [email protected] så får vi se vad som händer. Kanske kan vi vända hela trenden med keffa produkter!!
  • 2: En död på Sea world!! Tydligen så har nån jävla val-tränare dött på sea world i USA. Hur kan det inte hända ? om man har ett vilt djur instängt i ett trångt utrymme är det ju självklart att dom blir lacka, dom vill ju ha sitt utrymme som alla andra. Fan dumt att mata tränarna med keff mat och låte dom hoppa framför tusentals människor flera timmar om dagen. Klart som fan man blir psyk efter ett tag. Kan inte riktigt känna någon sorg för denna pelle, ger man sig in i leken får man leken tåla, eller ?
  • 1: Har du jack?! Alla måste väll ha sätt reklamen från tre där dom vill utrota tele-jacket? dom är sämst!! jag förstår inte hela idén, ska man alltså byta sina hem-telefoni till mobilt ? är inte det lite osäkert ? ja menar, en mobil går ju på batteri, vad händer om det tar slut ? måste man då måste man ju hålla på och ladda skiten , och ännu värre är det ju på ett företag där kunderna ska känna en säkerhet i att kunna kontakta företaget. Hela idén borde skrotas , och den som tycker att detta är en modern pryl som kommer förändra hela företaget är sjuk i huvudet. Kör ditt race så får vi se hur länge batteriet håller sopa!!
ne fan , skit i detta nu! ha en trevlig helg människor!! Fortsätt hata och använd era hem-telefoner!!
/Christian

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0