Skorpan, kan du inte dö!

Det roligaste som finns är att ta en produkt och prata om varför den är sämst, för vissa tar det lite tid att fundera ut nått medans andra kommer direkt, Favorit produkten just nu är fan skorpan !!! Varför finns den ? Har vi inte kommit över tiden då vi var tvungna att torka mat för att den skulle hålla sig ? eller varför vill man äta en torr bit bröd ? Hur kan man vara sugen på att stoppa en näve sand i käften och njuta ? det är sjukt !! fast skorpan kanske tillhör generationen som för första gången fick uppleva färg-tv eller som fick uppleva andra världskriget, det känns faktiskt inte som att en 20-årig tjej/kille skulle glida in på ett fik och beställa en skorpa, eller ? Är det så att gammel-snasket håller på att dö ut ? eller kommer vi en vacker dag sitta där på ålderdoms hemmet och bli sugna på en skorpa eller en två veckor gammal mandel-kubb? kommer vi verkligen det ? ALDRIG!! skorpan är död!! sluta producera den, vi vill inte ha dig kvar i våra liv kära skorpa!! Varför inte bara köpa färskt bröd? kan ju inte skilja så mycket i pris.

Det är svårt för mig att verkligen hata skorpan, känns som att det inte direkt finns någon som tänker på att det finns människor som seriöst köper produkten. Man kan ju ogilla den men kanske inte hata. Kanske har jag hittat en produkt som inte går att hata. Skorpan är ju trotts allt en bit bröd som har fått torkat, jag äter en skorpa när den inte är en skorpa, men äter den inte när den har torkat. Hela frågan är som ett garn-nystan där processen i hur bröd går från färskt till gammalt inte går att hata. Vart går gränsen för skorpa/bröd?
Jag hoppas att du inte hänger kvar länge skorpan, sluta plåga oss med ditt fula format i varu-hyllorna! Du borde inte finnas, 2010 behöver inte dig, försvinn!! Du blir inte direkt hatad utan får din tid att sakta tina bort!!
Peace!!
/Christian.

Kommentarer
Postat av: kosken

haha skorpan min vän, är nog det onödigaste någon fittfilur kommit på.

2010-04-27 @ 00:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0