JAPP, EN FEMMA TACK!!!

  • 5: GB-gubben gifter sig. Nu ska tydligen GB-glass reklam-figur gifta sig och ska ha nått monster bröllop på liseberg. Kul för han/den!!  men är det så att ben&jerrys har tagit så stor marknadsandel av GB att man faktiskt är orolig? Att sattsa dom sista slantarna på ett "bröllop" på två fiktiva figurer känns lite löjligt. Försök att komma på en annan lösning att sälja glass, varför inte börja med nya sorter,direkt leverans och en uppdatering av den klassiska glass-bilen! GB-bröllop... nej tack!!
  • 4: Kritiken mot kryssningarna ökar! "-Vi satt fast i 12 timmar".. och ? om man ser att det är is överallt så får man väll förfan skylla sig själv, eller ? Hur kan man vara så dum så att man tror att ett fartyg galant klarar av att glida genom is!! Även fast jag inte tycker om kryssningar så hatar jag fan personer som klagar över att dom sitter fast, det är ju förfan ingen tvång att åka på en kryssning. Som vanligt ger man sig in i leken får man leka, VD:n för Viking line skötte sig fint och han kan inte rå för att båda naturen och resenärerna är idioter!!
  • 3: Finns schlager kvar? Samma visa varje år, låten var bra med det är ingen riktig schlager. Varför säger folk så? Dog inte schlager musiken ut för typ tio år sen ? Som allt annat så utvecklas musiken, skulle t-pain funka för 50 år sen ? SVAR NEJ!! hela grejen melodifestivalen är död, det skapar bara en tid där människor kan vara nöjda med sitt tv-tittande. En period där det är accepterat att etablerade artister skämmer ut sig. En period som försöker återskapa den glans Sverige en gång hade i musik produktion, men tyvärr så är det kört. Sveriges kvalitativa musik finns i dom små produktionerna och det är därför vårt land har infekterats med personer som har sämst musik-smak!! Vi har förlorat en bredd som inte kan återskapas, nu är det Basshunter och Darin som regerar i våra kommersiella öron. Tack till dom eldsjälar som försöker och fy skäms till dom som vill komma med på nästa absolut dance cd!!!
  • 2: Vi väntar på färre jobb, typ!! Just nu sitter det riktiga stjärnor och väntar på USA:s rapport om jobbstatistik, känns som att man kanske ska göra nått åt arbetslösheten istället för att punga ut tunga pengar till personer som sitter och väntar på negativa siffror. Allt är skit, eller ? Men varför sitter Sverige och väntar på dom ? är vi så USA kåta att vi måste vända oss till jänkarna bara för att se hur vi ska klara oss, har vi blivit slaven som gör som andra säger ? Vi måste utveckla nya jobb och stärka vår egen ekonomi istället för att förlita oss på ett land som inte kan jämföras med oss, MER JOBB OCH MINDRE SITTA OCH TITTA PÅ ANALYSER!!!
  • 1: Vatikanen gillar hoe´s! Tyvärr så har en instans för förtroende ännu en gång visat på dåliga val. Påvens anställda är inblandade i en härva med prostituerade homosexuella män. Två stycken var dom också!! Ja, va fan ska man säga ? det är kört typ! Känns som att vatikanens styrka hos omvärlden sakta dör och att människor inte längre blir förtryckta under en man i vit hatt!! Det visar ju också att människor nära påven inte accepterar hans ord och hela religionens uppbyggnad, jävligt konstigt!!!
Till jesus!!
/Christian.

Kommentarer
Postat av: Jesus

Det är bra min son att du insett att i allt man gör skall man hava mig i åtankte. För talar man aldrig till mig så kommer man aldrig få svar på sina böner.

2010-03-22 @ 18:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0