Livskris, du är ett skämt!!

Jag förstår inte riktigt hur man som människa kan ha en livskris, vad är det som är så jävla tråkigt med livet ? man har ju alla möjligheter att göra vad man vill med 24 timmar om dygnet. Fan vet ni hur mycket tid det är? du hinner lätt med en säsong av sopranos eller hälla i dig ofantliga mängder sprit. Och dagarna bara fortsätter komma, varför ska man krisa mitt i allt detta nöje? Varför titta tillbaks på massa tråkigt när man kan planera en roligare framtid, där slösar man ju lätt bort många timmar. Om man inte är nöjd med något så dissa, lös eller välj nått annat istället. Livet är ju till för att ha roligt, varför ska man ställa sig tråkiga frågor om existens, framtid och sin omgivning. Är man inte nöjd, byt! eller ha en klar bild i hur du vill att din omgivning/liv ska fungera. Det är bara att ta åt sig, sitter man i ett hörn och hatar sitt liv kommer man ingen vart!!! tycka synd om sig själv funkar inte och det vet alla. Visst är det lätt, men skit i det bara!! Och om man inte har nått kul på förslagstavlan finns ju alltid google, där skapar du ditt liv!! fan hitta en resa, en hobby eller bara en shysst krog och glöm allt som har med din ålder, dålig social omgivning och keffa intressen att göra. Även om du har massa tid så kan det ju ta slut och då har du ju inte kul längre, logiskt?

Livskriser är för personer som inte har förslag på livet, olika val eller bara funderingar på jävligt roliga grejer att göra. Strunta i att deppa och ha kul!! säger jag Dr. Christian, din tröst i vardagen!!!



Ses
/Christian.

Kommentarer
Postat av: realisten

8 timmar om dagen går till sömn för att behålla en psyikisk hälsa. 8 timmars arbete för att få en inkomst så att en överleva, dvs råd med hyra och mat och diverse fritidssysslor, om man inte har ett superjobb eller är född med silversked i munnen såklart. 1 timme genomsnitt per dag går åt till transport till och från arbete. 1 timme om dagen till samtliga hygieniska bohov så som toalettbesök, dush och annat som kan tänkas göras om dagen, 1 timme till att äta, 2 om man lagar maten själv. vad blir det kvar då till att göra som man vill? jo 4 timmar, men sen ska man ju oxå hinna slappa efter jobbet, +1 timma, och varva ner innan man ska lägga sig, +1 timma. vilket lämnar kvar cirkus maximus 2 timmar till valfri aktivitet, ne juste man är ju på jobbet 9 timmar, varav en är lunch. hur många säsonger av sopranos hinner man se på en timme?

2010-03-04 @ 22:31:33
Postat av: Jesus

Min son. Din mening äro av godo, men endast genom att acceptera mig som sin skapare och frälsare kan man finna lyckan i livet och efterlivet. För vad är detta liv i jämnförelse med efterlivet som är oändligt.



En dag kommer vad jag säger att bli uppenbarat för alla, men redan nu kan den som förstår innebörden i mina ord finna den kraft som ligger dold inom var och en av er.

2010-03-04 @ 23:08:24
Postat av: luffarn

realisten: eller så väljer man att sova typ så mycket man känner att man behöver, och skiter i gamla goda rövarhistorier som "8 timmar sömn eller dö". har man inget arbete drar man in några timmar där med, man kan få pengar på andra håll (ex. arbetslöshetskassa osv). transporten går givetvis bort dessutom, om man inte knatar runt i sin lägenhet en timme om dagen, varför man nu skulle göra det. en timme på toaletten, sure. käka en timme, sure... OM, vi då tänker oss att man istället sover 5 timmar (och dör 5 år tidigare än alla andra friska storsovare), toaletten 1 timme, käkar 1 timme har man helt plötsligt bara fullt upp 7 timmar på ett dygn. dvs 17 timmar till sopranos (drygt en säsong) ..

2010-03-10 @ 23:04:45
Postat av: realisten

ja, en luffare vet hur man luffar.

2010-03-15 @ 16:18:24
Postat av: Ida

Dina första rader var så exakta att du ger mig mer livslust. Tack Christian!

2010-03-29 @ 14:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0